Τα 3 ζωδια που θα σας προδώσουν ξανά και ξανά

Υπάρχει πραγματικός λόγος που ένα ζώδιο θα διάλεγε να προδώσει ένα άλλο ή είναι απλά η πιο εύκολη κίνηση γι’ αυτό το ζώδιο;
Για τους περισσότερους, το να διαλέξουμε να αντιδράσουμε σε κάποιον που μας πρόδωσε είναι πιο εύκολο από το να σκεφτούμε τι θα κάνουμε πριν αντιδράσουμε. Όταν κάποιος μας προδίδει, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μία ανάσα και να σκεφτούμε, σωστά; Μπορεί να πονάει το να σας προδώσει κάποιος που εμπιστευόσασταν ή εκτιμούσατε, αλλά είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και εκείνους, αντί να κάνετε πως δεν συνέβη.

Ποια ζώδια όμως έχουν περισσότερες πιθανότητες να σας προδώσουν;
Κριός
Οι Κριοί μπορούν να είναι πολύ πιστοί, αλλά όταν πρέπει να αποφασίσουν το αν θα βάλουν τον εαυτό τους ή τους φίλους τους πρώτους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το πρώτο. Θέλουν πάντα να είναι πρωταγωνιστές και αυτό δεν έχει καλά αποτελέσματα για τις σχέσεις τους.

Δίδυμος
Αν κάποιο ζώδιο έχει περισσότερες πιθανότητες να σας προδώσει χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτό είναι ο Δίδυμος. Ίσως είναι σκληρό, αλλά είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και ξέρουν πώς να παίζουν σωστά τον ρόλο τους μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους, όσο καλός κι αν είναι ο άλλος.

Λέων
Οι Λέοντες είναι καλοί φίλοι και άνθρωποι, απλά είναι καιροσκόποι. Αν έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά, θα την πάρουν και θα τρέξουν. Αν έρθει μία επαγγελματική ευκαιρία, δεν θα λάβουν υπόψην τους τι πιστεύουν οι φίλοι τους και δεν φοβούνται να αφήσουν πίσω οποιονδήποτε αν αυτό χρειάζεται για να πετύχουν.