Τα 4 πιο φιλόδοξα ζώδια: Κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα πάση θυσία

Από το να διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, μέχρι να γίνουν παγκόσμιο μπεστ σέλερ, μερικοί άνθρωποι δεν θα σταματήσουν πουθενά, έως ότου εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.

Είτε ψάχνεις να βρεις την αδελφή ψυχή σου, είτε είσαι αποφασισμένη ότι θα γίνεις η επόμενη Serena Williams, αν είσαι ο τύπος του ατόμου που υπερηφανεύεται για την προσήλωσή του όταν πρόκειται για τους στόχους της ζωής του, πιθανότατα ανήκεις σε ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια.

Τα ζώδια αυτά, δεν τους αρκεί να είναι καλοί, θέλουν να είναι οι καλύτεροι. Είναι ζώδια που παίρνουν πρωτοβουλίες και εκτιμούν την αφοσίωση, τόσο στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όσο και στην προσωπική τους ζωή. Αν και για τους περισσότερους «οι στόχοι ζωής» λειτουργούν καταπιεστικά και αγχωτικά, μερικοί άνθρωποι δεν ενοχλούνται από την πρόκληση. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις και εσύ σε ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια, του ζωδιακού κύκλου.

Κριός
Ούτε η πιθανότητα αποτυχίας μπορεί να αποτρέψει τον Κριό από το να ακολουθήσει αυτό που θέλει. Τολμηρό και επίμονο, το πρώτο ζώδιο της παρέας είναι αποφασισμένο να πετύχει κάθε στόχο που έχει θέσει για τον εαυτό του. Κυβερνώμενος από τον Άρη, ο Κριός είναι από τα πρώτα που πηδούν σε μια κατάσταση και ζουν για τη συγκίνηση της πρωτιάς, της αποκλειστικότητας, της επιτυχίας. Τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή, ο φιλικός ανταγωνισμός είναι η γλώσσα αγάπης του Κριού.

Zυγός
Είτε αναζητούν ένα ειδύλλιο που θα αντέξει για πάντα, είτε να ζήσουν μια φαντασίωση αλά The Devil Wears Prada, οι Ζυγοί δεν φοβούνται να παραδεχτούν ότι οι φιλοδοξίες της ζωής τους είναι υπερβολικές. Το ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από την Αφροδίτη, έχει το θάρρος να ακολουθήσει έναν τρόπο ζωής εξίσου μεγαλειώδη με το ίδιο. Πολλοί θεωρούν λανθασμένα πως ένας Ζυγός είναι αναποφάσιστος, για να να μην αδικήσει κανέναν. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι είναι καιροσκοπικοί στον τρόπο που προσεγγίζουν τη ζωή. Η βασική ζωδιακή τους ενέργεια δεν θα μπορούσε ποτέ να τους επιτρέψει να βάλουν τις φιλοδοξίες τους στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Ωστόσο, το ότι είναι ζώδιο του αέρα, τους κάνει πιο ευέλικτους σχετικά με το πού θα τους οδηγήσουν τα ταλέντα και τα όνειρά τους στο ταξίδι της ζωής.

Σκορπιός
Όταν οι άλλοι σταματούν, ο Σκορπιός συνεχίζει και συνεχίζει και συνεχίζει. Ως σταθερό ζώδιο, οι Σκορπιοί προσηλώνονται στους στόχους τους και η αταλάντευτη εστίασή τους, είναι αυτό που κάνει αυτό το παθιασμένο ζώδιο του νερού ένα από τα πιο φιλόδοξα της παρέας. Συγκυβερνούμενος τόσο από τον Άρη, όσο και από τον Πλούτωνα, υπάρχει μια σχεδόν εμμονική ένταση στον Σκορπιό, μόλις βάλει στο μυαλό του κάτι. Καταλαβαίνει ότι συχνά πρέπει να γίνουν θυσίες για να έρθει η επιτυχία. Αυτό το μυστηριώδες ζώδιο του νερού, δεν φοβάται να βουτήξει βαθιά και να μεταμορφωθεί για να πάρει αυτό που θέλει.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον επιμελή πλανήτη που κάνει αυτό το σκληρά εργαζόμενο ζώδιο, να ακολουθήσει τη σκληρή προσέγγιση της αγάπης για τη ζωή. Οι Αιγόκεροι είναι αυστηροί στο τι θέλουν από τη ζωή και δεν θα υποχωρήσουν ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα της πρόκλησης. Επιπλέον, κυβερνώνται από τον δέκατο οίκο της επιτυχίας και της καριέρας, πράγμα που τους κάνει εμμονικούς σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους τους. Ως το βασικό ζώδιο της γης, η ηγετική δύναμη και η δίψα για εξουσία, απλώς βρίσκονται στο DNA του. Ο Κρόνος θέτει περιορισμούς στους Αιγόκερους, κάτι που με τη σειρά του κάνει αυτό το επίμονο ζώδιο της γης να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά από τους περισσότερους.