Τα λόγια του Γιάννη Φλωρινιώτη μέσα από το νοσοκομείο: «Είμαι καλύτερα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου»

Στο Θριάσιο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Γιάννης Φλωρινιώτης και όπως αποκαλύπτει, η κατάσταση της υγείας του σήμερα έχει βελτιωθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο και μίλησε για τη λοίμωξη του αναπνευστικού του που τον ταλαιπωρεί.

«Είμαι καλύτερα, δόξα τω Θεώ. Με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου με αντιβιώσεις και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω στο νοσοκομείο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά του που είναι δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια, καθώς και το λόγο που αποφάσισε να βγει από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία του.

«Η κόρη μου, η Αννούλα, είναι ο άγγελός μου. Από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο, γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και έπρεπε να κάνω πρόβες. Αγαπώ τη δουλειά μου και καμιά φορά δεν υπολογίζω κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.