Τα πρώτα λόγια του 15χρονου που κατήγγειλε για βιασμό τον 66χρονο λυράρη – «Νιώθω λυτρωμένος»

Μέσω του δικηγόρου του τοποθετήθηκε ο 15χρονος που κατήγγειλε για βιασμό τον 66χρονο λυράρη στην Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε το παιδί, που γνώρισε σε ηλικία 11 ετών.

Ο δικηγόρος Γεώργιος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου και δήλωσε πως ο έφηβος είπε ότι «τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν».

Επίσης, η μητέρα του αγοριού είπε: «Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν τα παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση… Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Υπενθυμίζεται, πως ο μουσικός συνελήφθη χθες (Δευτέρα 27/3) για παραβιάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ωστόσο η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του -σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία- αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και χρονικά εκτείνονται από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της οικογένειας 15ρονου ο οποίος όπως ανέφερε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, δεχόταν απειλές από τον 66χρονο προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβαινε μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, με επίκεντρο κι αλλά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων κι ένας 46χρονος γιατρός σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.