Τα τρία πιο «δύσκολα» ζώδια για σχέση – Κανένα δεν είναι της φωτιάς

Είτε πιστεύεις στην αστρολογία είτε όχι, το ζώδιό μας αποκαλύπτει τόσα πολλά για την προσωπικότητα, τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις μας, ειδικά όταν πρόκειται για γνωριμίες και σχέσεις.

Υπάρχουν τρία ζώδια που θα σε δυσκολέψουν πάρα πολύ αν κάνεις σχέση μαζί τους, καθώς τα  χαρακτηριστικά τους αποδεικνύουν ότι δεν είναι εύκολο να συνυπάρξεις μαζί τους.

Ιχθύς

Ο άνδρας Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ευγενικός, όμως έχει την τάση να κάνει τις σχέσεις του… τοξικές. Δημιουργεί ένα δυσλειτουργικό κλίμα και αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος είναι ιδιαίτερα ανασφαλής και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι του. Γνωρίζει τα μειονεκτήματά του, ωστόσο, δεν εργάζεται προς τη σωστή κατεύθυνση για να τα διορθώσει, με αποτέλεσμα η κατάσταση να κλιμακώνεται και να φτάνει σε σημείο έκρηξης.

Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως δεσμεύεται δύσκολα και έχει νούμερο ένα προτεραιότητά του την καριέρα του και όχι τη σχέση του, με αποτέλεσμα να αναζητά μία σύντροφο που θα ακολουθεί το πρόγραμμά του, όσο πιεστικό και αν είναι αυτό.