Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

5185

ΚΡΙΟΣ: Ο απόλυτος και αμετακίνητος τρόπος είναι ο χειρότερος για να ρυθμίσετε τις διαφορές σας, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να χάσετε το δίκιο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ένστικτο, σε αρμονική συνεργασία με το μυαλό σας, θα σας βοηθήσει να αντέξετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας και να μη χαθείτε στις ευθύνες ή βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, δεν πρέπει να ρίχνετε όλο το βάρος σε αυτές. Αρχίστε πρώτα επιλύνοντας τα πρακτικά θέματά σας, εργασιακά και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στα πιο δύσκολα είστε ευνοημένοι, καθώς έχετε δίπλα σας έναν φύλακα άγγελο. Ακόμα και με κόπο και άγχος, καταφέρνετε να επιλύσετε προβλήματα που σας περιβάλλουν.

ΛΕΩΝ: Αποβάλετε την υπερβολή σε οποιαδήποτε μορφή της, καθώς αυτός ο μήνας επιβραβεύει την υπομονή και τη διαλλακτικότητα, τόσο στον προσωπικό χώρο όσο και στον εργασιακό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξαντλήστε τα περιθώρια που έχετε για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας και τα οικονομικά σχέδιά σας. Ο,τι δεν μπορεί να γίνει αφήστε το για τον επόμενο μήνα, οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και εξετάστε προσεκτικά τα σημεία που σας συμφέρουν. Μόνο χωρίς ψευδαισθήσεις θα χειριστείτε πιο σωστά τα θέματα που σας ταλαιπωρούν και σας καίνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτυπήστε το κακό στη ρίζα του από το να βουλώνετε συνέχεια τρύπες. Βρείτε περισσότερο χώρο και χρόνο, εάν αυτό που θέλετε πραγματικά είναι να αναπτύξετε το δημιουργικό σας ταλέντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει χρειάζονται επαναπροσδιορισμό, όχι όμως μονόπλευρα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τι θα ήθελαν και οι γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρθε η ώρα να εξετάσετε όλα τα σοβαρά ζητήματα. Η αβεβαιότητά σας αποδίδεται στη μεγάλη σύγχυση που έχει προκληθεί, και πρέπει να θέσετε ένα τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν σας έχει κουράσει η μιζέρια που υπάρχει γύρω σας, μην πιστέψετε πως θα απαλλαγείτε από αυτή με φτηνά κόλπα. Πρέπει να επιστρατεύσετε όλα τα ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγαλύτερός σας εχθρός είναι οι αναστολές σας. Πειραματιστείτε πάνω στη δουλειά σας, και πολύ σύντομα η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Πηγή: NewsBreak.GR