Τάσος Κωστής: «Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά, του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια με την υγεία του, αλλά και το κίνημα #metoo.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε αρχικά, στις μεταγλωττίσεις που έχει κάνει στην καριέρα του.

«Είναι μεγάλο πράγμα, που οι μεγάλοι με θυμούνται από τις μεταγλωττίσεις. Η φωνή του αστυνόμου Σαΐνη μού είπαν ότι είναι η καλύτερη φωνή, που έχει γίνει σε μεταγλώττιση», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του, ο Τάσος Κωστής είπε: «Το πάλεψα πολύ με την υγεία μου, δεν είναι εύκολο. Πέφτεις κάτω, κλαις, πλαντάζεις. Περισσότερο στεναχωρήθηκα για την γυναίκα μου και τον γιο μου. Με περίμεναν έξω από το νοσοκομείο κι έβλεπα τον πόνο στα μάτια τους».

 

Όσο για το κίνημα του #metoo και τους συναδέλφους του, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, δήλωσε πως «ο χώρος καθαρίζει έτσι».

«Με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη καθαρίζουμε τον χώρο μας. Καλύτερα να χάσεις τη δουλειά σου, παρά την αξιοπρέπειά σου. Οι πράξεις πρέπει να καταγγέλονται την ώρα που γίνονται, όχι στο τελευταίο στάδιο. Πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά βέβαια, του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε δύο ακόμα συναδέλφους του, που κατηγορήθηκαν, τον Χαϊκάλη και τον Κιμούλη.

«Τι έκανε ο Χαϊκάλης; Το παραδέχτηκε αυτό που έκανε κι είπε κάποια πράγματα, που είναι εις βάρος του. Δικάστηκε; Καταδικάστηκε; Έκανε κάτι; Γιατί του απαγορεύουν να δουλέψει; Ποιος είναι αυτός, που απαγορεύει στον άλλο να δουλέψει; Κι ο Κιμούλης είχε κακή συμπεριφορά. Αν δεν θες, μην πας να δουλέψεις μαζί του. Γιατί πάτε και δουλεύετε μαζί του;», είπε κλείνοντας.