Πέμπτη 04.06.2020

O πατέρας είδε τα δίδυμα κοριτσάκια σε ρεπορτάζ - Άγνοια του Λιμενικού

Οι γονείς των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται, αναγνώρισαν τα παιδιά τους σε πλάνα τηλεοπτικού σταθμού να αποβιβάζονται από ιδιωτικό σκάφος στο Λιμάνι της Ραφήνας.

Αρχικά οι γονείς απευθύνθηκαν σε νοσοκομεία, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική, ακόμα και στο νεκροτομείο.

Η τελευταία μαρτυρία είναι από μια κυρία που ήταν στο σκάφος μαζί με τα δύο κοριτσάκια και επιβεβαίωσε ότι ήταν καλά στην υγεία τους και ασυνόδευτα. Σύμφωνα με την ίδια, τα δίδυμα κοριτσάκια κατέβηκαν από το σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας και δεν τα ξαναείδε. 

Έκκληση σε όλους όσοι ήταν πάνω στο σκάφος και αναγνώρισαν στο πλάνο τα κορίτσια να απευθυνθούν στην αστυνομία, στην πυροσβεστική και στο λιμενικό απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Ανδριόπουλος, διασώστης του Ερυθρού Σταυρού.

Ο νονός του ενός παιδιού επιβεβαιώνει ότι πράγματι είναι τα δίδυμα κορίτσια στις εικόνες του ρεπορτάζ.

Ο κ. Δημήτρης Περήφανος, ο καπετάνιος του σκάφους, στο οποίο ο πατέρας των διδύμων που αγνοούνται αναγνώρισε τα παιδιά του, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 είπε ότι δεν ξέρει αν οι δίδυμες ήταν ανάμεσα στα παιδιά που διέσωσε.

"Πήγαμε για διάσωση και έρευνα πήραμε 25 άτομα. Ανάμεσά τους και 4 κοριτσάκια. Δεν ξέρω αν ήταν και τα δίδυμα κοριτσάκια που αναζητούνται. Εχω βοηθήσει το μπαμπά και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Εκανα διάσωση, πήρα 25 άτομα από τη Ραφήνα, βαθιά, στα δύο μίλια. Τους πήγα στο λιμάνι της Ραφήνας. Υπήρχαν άνδρες του Λιμενικού που κατέγραφαν όλους όσοι έφταναν εκεί. Δεν υπήρχε πανικός", είπε ο κ. Περήφανος.
"Δεν ξέρω αν αυτά τα παιδιά βρήκαν τους γονείς τους, εγώ είχα την αγωνία να γυρίσω πίσω στη θάλασσα για να βοηθήσω κι άλλους".
Ο κ. Περήφανος είχε μιλήσει και στην τηλεόραση του Σκάι όπου είπε: «Ρώτησα τους συναδέλφους μου αν αυτά τα κορίτσια ήταν της γυναίκας που κάθονταν δίπλα τους και μου απάντησαν ναι. Είχαν την εντύπωση πως συνοδεύονταν».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.