Τελικός Κυπέλλου: Το Δ.Σ. της ΕΠΟ μπορεί να μην αποφασίσει ούτε τη Δευτέρα

ΕΠΟ

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί σε μία δυσάρεστη και ίσως ακόμα και… κωμική κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και στελέχη της ΕΠΟ έλεγαν σε μεταξύ τους συζητήσεις ότι «τα έχουμε κάνει σκ@@@ά».

Περνάμε στα νεότερα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή η εκτίμηση παραμένει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο το ενδεχόμενο να οριστεί ο τελικός την επόμενη εβδομάδα και έως την Τετάρτη. Αυτό που προκύπτει από πλευράς ΕΠΟ είναι πως είναι πολύ πιθανό το Δ.Σ. της Δευτέρας (επειδή θα είναι και το τελευταίο για το καλοκαίρι) να μην ορίσει ημερομηνία και έδρα του τελικού, αλλά να εξουσιοδοτήσει την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων (που είχε ανακοινώσει την αναβολή του τελικού) να ορίσει εκείνη εν ευθέτω χρόνω ημέρα και γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου. Όσο για τις ημερομηνίες; Κάποιοι… καίνε την 30ή Αυγούστου επειδή η Εθνική Ελλάδας αγωνίζεται στις 3 Σεπτεμβρίου στη Σλοβενία (1η αγωνιστική Nations League) και κάνουν λόγο για την Πέμπτη, 27 Αυγούστου.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ είναι ένα πιο «ευέλικτο» από το ΔΣ σώμα, το οποίο αποτελείται από πέντε μέλη: τον πρόεδρο Β. Γραμμένο, τον αντιπρόεδρο Ν. Βακάλη, τον ταμία Περ. Λασκαράκη, τον πρόεδρο της Λίγκας Λ. Μπουτσικάρη και ένα επιπλέον μέλος, ανάλογα με το θέμα που εξετάζεται (επί παραδείγματι στο πρόσφατο θέμα για τον τελικό Κυπέλλου ως πέμπτο μέλος μετείχε στη σύσκεψη ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Π. Δημητρίου).

Το θέμα είναι πως εάν δεν προκύψει κάποια έκπληξη αύριο, πάμε ολοταχώς για νέο… σίριαλ και την ερχόμενη εβδομάδα…