Τέμπη: «Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς χάπι- Κάθε μέρα και άλλη ψυχολόγος…» εξομολογείται γυναίκα που ήταν στο 5ο βαγόνι

Οργή προκαλεί η μαρτυρία μίας γυναίκας που ήταν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ίδια αποκάλυψε πως «δεν μιλάω πλέον με τους κρατικούς ψυχολόγους. Κάθε μέρα στο τηλέφωνο βγαίνει άλλη κοπέλα και δεν αντέχω να τα λέω κάθε μέρα από την αρχή».

Η επιβάτης του 5ου βαγονιού μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για την τραυματική της εμπειρία, λέγοντας πως «τη στιγμή της σύγκρουσης ήμουν όρθια, πετάχτηκα, χτύπησα στο πρόσωπο και έσπασαν όλα μου τα δόντια».

Η ίδια φαβερά ταραγμένη εξομολογήθηκε πως «δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς χάπια πλέον, μύριζε παντού θάνατος».

Όπως ανέφερε, πρόλαβε να δει τα δίδυμα κορίτσια με την ξαδέρφη τους που έχασαν τη ζωή τους «τα είδα τα κορίτσια, ήταν 3 κούκλες λυπάμαι πολύ».

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τα μέτρα στήριξης συγγενών των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και την ενίσχυση ασφάλειας συγκοινωνιών.

Το νομοσχέδιο έχει τίτλο: «Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Η επεξεργασία του νομοσχεδίου από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα, 27 Μαρτίου ενώ στην Ολομέλεια αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023.