Τέμπη: Βγήκε από το νοσοκομείο η 26χρονη Ανυσία – Εκτός ΜΕΘ ακόμη μια τραυματίας

9798

Πάσχα στο σπίτι της θα κάνει η 26χρονη Ανυσία, η οποία βρισκόταν για ενάμιση περίπου μήνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με βαριά τραύματα, καθώς ήταν μία από τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μάλιστα, η Ανύσια νοσηλεύτηκε για ένα μήνα περίπου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ωστόσο, κατάφερε και βγήκε νικήτρια από τη μεγάλη αυτή μάχη μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

 

Οι γιατροί του νοσοκομείου κάνουν λόγο για ένα αληθινό θαύμα μέσα στο Πάσχα, καθώς τα τραύματα στο κορμί της από τη σύγκρουση των τρένων ήταν πολύ σοβαρά και για εβδομάδες ήταν σε καταστολή, ενώ έφερε και έγκαυμα στο πόδι.

Πλέον η κατάστασή της υγείας της έχει βελτιωθεί σημαντικά, οι γιατροί εκτίμησαν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι της για το Πάσχα, όμως την Τρίτη της ζήτησαν να επανέλθει, ώστε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και να κριθεί αν θα χρειαστεί να νοσηλευθεί προληπτικά για λίγες ακόμα ημέρες.

Σύμφωνα με πηγές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σήμερα βγήκε από τη ΜΕΘ η 20χρονη Μυρσίνη και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλινική, ενώ εντός ημερών αναμένονται τα εξιτήρια για ακόμη δύο τραυματίες.