Τενεσί: Γυναίκα παρασύρεται από τη πλημμύρα ενώ κάνει live μετάδοση

Λίγο αργότερα έχασε τη ζωή της.

 

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, δημοσίευσε η Washington Post, από τις πλημμύρες του Τενεσί.

Πρόκειται για το βίντεο που τράβηξε η 55χρονη Linda Almond, λίγο πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και χάσει τη ζωή της.

Η γυναίκα έκανε live μετάδοση στο Facebook, σχολιάζοντας την κατάσταση ως πραγματικά τρομακτική. Οι εικόνες έξω από το παράθυρό της δείχνουν τον δρόμο που έχει μετατραπεί σε λίμνη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Λίγο μετά τη live μετάδοση, το σπίτι της Linda έδωσε τη θέση του στη σφοδρή πλημμύρα και η 55χρονη βρέθηκε σε ένα στύλο ηλεκτροδότησης.

Πέθανε αφού το νερό την παρέσυρε όπως επιβεβαίωσε η κόρη της στην Washington Post, νωρίς την Τρίτη.

Η Linda είναι μία από τους τουλάχιστον 22 ανθρώπους που σκοτώθηκαν από την καταστροφική καταιγίδα που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Waverly, 60 μίλια δυτικά του Νάσβιλ. Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι.

Μέχρι να σταματήσει η βροχή, σπίτια καταστράφηκαν – το εσωτερικό τους διασκορπίστηκε στην πόλη. Τα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και λάσπη κάλυψε τους δρόμους. Υπολογίζεται ότι έπεσαν 21 ίντσες βροχής στην περιοχή εκείνη την ημέρα. Εννέα ίντσες έπεσαν σε μόλις τρεις ώρες, όπως αναφέρουν οι Αρχές.

Η κόρη της Linda περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε, καθώς έλειπε από το σπίτι και παρακολουθούσε τη live μετάδοση της μητέρας της. Στη συνέχεια έχασε την επαφή μαζί της αλλά και με τον αδερφό της που ζούσαν στο σπίτι.

Ο αδερφός της κατάφερε να επιβιώσει καθώς σκαρφάλωσε σε μία στέγη, αλλά όσο πάλευε με τα νερά έχασε τη μητέρα του που λόγω προβλημάτων υγείας δεν της ήταν εύκολο να σκαρφαλώσει.