Θα παντρέψει Βανδή-Μπισμπίκη ο Κονταρός; Η απάντηση αίνιγμα του τραγουδιστή

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια αλλά και για το ενδεχόμενο να είναι κουμπάρος στο γάμο Βανδή – Μπισμπίκη, μίλησε ο Μανώλης Κονταρός.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Love It» ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στο ατύχημά του. «Μετά το ατύχημα δεν μου είναι τίποτα εύκολο. Έχω κινητικά προβλήματα, αλλά αυτό που μου λείπει πολύ είναι ο χορός, λάτρευα τον χορό. Δεν υπάρχει για μένα αυτός που ευθύνεται για το σοβαρό μου ατύχημα, τον αγνοώ. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και μετά από κάποια χρόνια τον πήρα εγώ. Όταν του είπα ποιος είμαι, τα έχασε. Του είπα ‘δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι ζημιά έχεις κάνει σε έναν άνθρωπο με τέσσερα παιδιά’. Οι αληθινοί άντρες βεβαίως και κλαίνε», είπε ο Μανώλης Κονταρός.

Θα παντρέψει την Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Αναφερόμενος στη σχέση των φίλων του, Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, ο τραγουδιστής είπε: «Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, άρα όποιος άνδρας κοιμάται δίπλα της, σίγουρα… δεν κοιμάται πολύ. Και οι δυο είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες και φίλοι μου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα είμαι κουμπάρος στη Βανδή με τον Μπισμπίκη. Είμαστε καλοί φίλοι. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα το μάθετε…»