Θάλεια Ματίκα: Δέχτηκα πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο, μίλησα και το έχω πληρώσει

Η Θάλεια Ματίκα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις, που σχετίζονται με την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου». Επιπλέον η ηθοποιός μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε στο θέατρο.

Όπως τόνισε θεωρεί ότι το #MeToo συνέβαλε, στο να ανοίξει ο δρόμος και για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στη δομή φιλοξενίας. Να σημειωθεί ότι για την «Κιβωτό του κόσμου» υπήρχαν καταγγελίες από το 2015, αλλά ποτέ δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή.

«Όταν βρίσκεσαι σε κακοποιητικές σχέσεις δεν πρέπει να τις δικαιολογείς, πρέπει να αντιδράς και να μην συγχωρείς εύκολα» είπε αρχικά.

«Έχω δεχτεί πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές, άλλου τύπου, στη δουλειά. Μίλησα τότε, αλλά όταν είναι μία ομαδική δουλειά και δεν παίρνεται η απόφαση να απομακρυνθεί αυτό το άτομο και να μιλήσεις, δεν γίνεται τίποτα. Τις αντιδράσεις μου τις πλήρωσα. Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο με τους οποίους έχω κόψει επαφές, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» σχολίασε για όσα έχει βιώσει στον χώρο του θεάτρου.