Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Έλεγαν ότι είχα πάει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια να βρω γυναίκα»

355

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη ο πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του, αλλά και τις απειλές που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αλλάξει η καθημερινότητα μου σε σημαντικό ποσοστό, μου άρεσαν οι ταβέρνες, πηγαίνω ακόμα και τραγουδάω με τους φίλους μου. Κακοποιώ το τραγούδι. Μπορώ να τραγουδήσω πάνω από 500 τραγούδια, είμαι αρκετά ατάλαντος για να γίνω τραγουδιστής. Στην πανδημία στερήθηκα πολύ το μπάσκετ. Έπαιζα μικρός στον Έσπερο Καλλιθέας, αλλά 1,76 τι μπάσκετ να παίξω;

Βλέπω τον πρωθυπουργό στο μπάσκετ, την ώρα που τελειώνουμε από το γήπεδο έρχεται εκείνος. Όταν τελειώσει η πανδημία, θα κάνω ένα μεγάλο μπάρμπεκιου για τους φίλους μου. Έχω τρελά με το ψήσιμο, έχω ό,τι ψηστική μηχανή μπορείτε να φανταστείτε. Συμβουλή προς τους Έλληνες. Πρέπει να μην κάνουν τόσο ξεροψημένα τα κρέατα, γιατί στεγνώνουν», είπε αρχικά ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες που τόν ήθελαν να έχει συμμετάσχει σε εκπομπή, προκειμένου να βρει… ταίρι: «Είχε βγει βίντεο ότι είχα πάει στην εκπομπή της κυρίας Πάνια να βρω γυναίκα. Γέλαγε η γυναίκα μου, η γελοιότητα σου κάνει αίσθηση».

«Στην αρχή δεν αρνιόμουν καμία εμφάνιση στην τηλεόραση, το θεωρούσα υποχρέωση να ενημερώνουμε σε μια πανδημία. Ξαφνικά εμείς οι γιατροί βρεθήκαμε να είμαστε αντικείμενο χλεύης, πολύ αυστηρή και κακής κριτικής. Έπαιρναν την γραμματέα μου τηλέφωνο και έβριζαν, απειλούσαν, αλλά δεν έδινα σημασία.

Μετά την Καλαμπάκα, δεν φοβήθηκα ακριβώς, αλλά αναθεώρησα. Όταν έδινα πανελλαδικές έχασα τον πατέρα μου, από μάλλον λάθος πνευμονολόγου. Στα 12 μου έπαθε καρκίνο του λάρυγγα ο πάτερα μου. Η ιατρική για την οικογένεια μας απέκτησε μια τεράστια σημασία. Ο γιος μου υπήρξε στιγμή που φοβήθηκε και μου ζήτησε να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είπε κλείνοντας ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.