Θεσσαλονίκη: Απολογείται η 25χρονη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Η 25χρονη πίστευε ότι η 27χρονη είχε σχέσεις με τον άνδρα της και ότι σκόπευε να της πάρει τα παιδιά. Από την πλευρά του το θύμα υποστηρίζει ότι με τον σύζυγο της δράστιδος δεν είχε σχέση και ήταν απλά φίλοι.

Η ώρα της απολογίας έφθασε για την 25χρονη η οποία την περασμένη Τετάρτη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης μαχαίρωσε μία κοπέλα 27 χρονών για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθώς προκάλεσε σοβαρά τραύματα στην Ιωάννα με ένα κουζινομάχαιρο .Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης οι δύο γυναίκες είχαν ερωτική αντιζηλία. Η 25χρονη πίστευε ότι η 27χρονη είχε σχέσεις με τον άνδρα της και ότι σκόπευε να της πάρει τα παιδιά. Από την πλευρά του το θύμα υποστηρίζει ότι με τον σύζυγο της δράστιδος δεν είχε σχέση και ήταν απλά φίλοι.

Η 27χρονη δεχόταν όπως υποστηρίζει απειλές τους τελευταίους δύο μήνες και είχε ενημερώσει τους δικούς της ανθρώπους για αυτές τις απειλές. Η πλευρά της 25χρονης ισχυρίζεται ότι τη μοιραία ημέρα είχαν κλείσει ραντεβού προκειμένου να συζητήσουν ενώ η Ιωάννα υποστηρίζει ότι εκείνη πήγαινε στην αδερφή της και είδε μπροστά της την 25χρονη. Κατάλαβε ότι είχε πρόθεση να της κάνει κακό και έτρεξε προς το αυτοκίνητο αλλά η δράστιδα την πρόλαβε και έτσι την μαχαίρωσε.

«Ζητάω να πληρώσει για αυτό που έκανε και να μείνει για πάντα στη φυλακή «ήταν τα πρώτα λόγια του θύματος.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε λίγη ώρα πριν απολογηθεί η δράστιδα:
«Oι διαφορές δεν λύνονται με τα μαχαίρια. Αν υπήρχαν διαφορές για τα παιδιά η δράστιδα έπρεπε να τα βρει δικαστικά με το σύζυγό της και όχι να επιτίθεται με μαχαίρι στην εντολέα μου. Για το λόγο αυτό υποστηρίζουμε την κατηγορία ενώπιον της ανακρίτριας. Η Ιωάννα δεχόταν απειλές τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της .Την προκαλούσε και την εκβίαζε. Η εντολέας μου δεν δέχεται τη συγνώμη της καθώς κινδύνευσε η ζωή της. Φοβάται επιπλέον για τη ζωή της αν δεν προφυλακιστεί η κατηγορουμένη.»