Θεσσαλονίκη: «Έπεσαν τα κλειδιά» – Τι λέει η μητέρα του δίχρονου που κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο

«Τα έχασα τελείως όταν κατάλαβα ότι δεν είχα τα κλειδιά του αμαξιού και ήταν μέσα ο γιος μου» λέει στο newsit.gr η μητέρα του 2χρονου αγοριού που απεγκλωβίστηκε έγκαιρα από αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη.

Το αμάξι κλείδωσε αυτόματα και όπως περιγράφει η μητέρα του αγοριού «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Την ώρα που έβγαζα τη ζώνη, μάλλον με τράβηξε το παιδί, δεν κατάλαβα και έπεσαν τα κλειδιά. Δεν τα πήρα, βγήκα έξω και κλειδώθηκε το αυτοκίνητο».

 

Το αγοράκι, σύμφωνα με την μητέρα του, δεν κατάλαβε ακριβώς τι είχε συμβεί και ήταν ήρεμο. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Πυλαίας όπου μένει η οικογένεια με τα τρία συνολικά παιδιά. Όταν η μητέρα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί την έπιασε πανικός. Ωστόσο άμεσα μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, που περνούσαν τυχαία, έσπευσαν στο σημείο και μέσα σε ένα λεπτό, σπάζοντας προσεκτικά το παράθυρο του ΙΧ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που μέσα σε ένα λεπτό έσωσαν το παιδάκι μου. Περνούσαν τυχαία από το σημείο και μας είδαν. Αμέσως έσπασαν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και κατάφεραν και το άνοιξαν. Ευτυχώς οι αστυνομικοί βοήθησαν αμέσως. Να είναι καλά. Ήταν εξαιρετικοί. Ήταν σαν θαύμα που έφτασαν στο σημείο εκείνη τη στιγμή. Ο Θεός τους έστειλε» καταλήγει, μιλώντας στο newsit.gr η 32χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού μετά την μικρή περιπέτεια που βίωσαν.