Θεσσαλονίκη: Παραμένει ασύλληπτος ο 40χρονος αλλοδαπός που προσπάθησε να πατήσει με αυτοκίνητο την πρώην σύζυγό του

1607

Άφαντος παραμένει ο 40 ετών άνδρας ο οποίος καταδίωξε με το αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του με εκείνη να καταλήγει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε τρίτα άτομα στο σπίτι της και απειλούσε εκ νέου. Είπε πως θα την «αποτελειώσει» και άλλες νέες απειλές.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μαλγάρων ένας 40χρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο παρέσυρε την 35χρονη εν διαστάσει σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή μικρού κυβισμού και την έριξε στο έδαφος.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Δευτέρας ο 40χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και χτύπησε την πρώην σύζυγό του που επέβαινε σε ένα μηχανάκι και την έριξε κάτω.

Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε αλλά στη συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό, και επιχείρησε να την πνίξει, ενώ την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Το θύμα απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία και μεταφέρθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στον Λευκό Πύργο.

Εκεί κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και της χορηγήθηκε το panic button.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου έναν χρόνο ο ίδιος είχε απειλήσει τη γυναίκα με καραμπίνα. Είχε πυροβολήσει ενώ εκείνη κατέβαζε το παντζούρι του σπιτιού της αλλά ευτυχώς δεν κατάφερε να την τραυματίσει.

Τότε, δεν είχε συλληφθεί αλλά είχε σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Ο 40χρονος αλλοδαπός αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: Law & Order