Θεσσαλονίκη: Την τράκαραν και της έκλεψαν την τσάντα (video)

Ο τρόπος που δύο ληστές άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες από την τσάντα μιας ανυποψίαστης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη καταγράφηκε σε βίντεο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η κλοπή σημειώθηκε μια εβδομάδα πριν στην οδό Μητροπόλεως, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας η γυναίκα ξεκλειδώνει το παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και αφήνει την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε οι δύο δράστες θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Μόλις η γυναίκα μπαίνει στο αυτοκίνητό της, ο ένας ληστής χτυπάει το πίσω μέρος του οχήματος και τότε εκείνη βγαίνει έξω νομίζοντας ότι κάποιος την τράκαρε. Φιλικό πρόσωπο του θύματος δήλωσε στην ίδια πηγή: «Βγήκε από το αυτοκίνητό της η γυναίκα γιατί ο ένας χτύπησε την πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου ώστε να νομίζει πως κάποιος την τράκαρε».

Τότε αναλαμβάνει ο δεύτερος δράστης, ο οποίος περνώντας απαρατήρητος και με λεπτές κινήσεις ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και αρπάζει την τσάντα της, την ώρα που εκείνη βρίσκεται εκτός αυτοκινήτου για να δει τι συνέβη.

Ο άνδρας απομακρύνεται από το αυτοκίνητο σαν να μη συνέβη τίποτα. Οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν από την τσάντα της γυναίκας 1.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.