Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό το αντίο της μητέρας της 21χρονης Εμμανουέλας -«Θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω»

291

Με δύο συγκινητικά μηνύματα στα σόσιαλ η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, από οδηγό που την παρέσυρε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αποχαιρέτησε το παιδί της.

Η μητέρα της πόσταρε ένα μήνυμα με δύο φωτογραφίες της 21χρονης φοιτήτριας, που σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μάχη πέντε ημερών στην εντατική, αναρτώντας μία μαντινάδα, στην οποία αποχαιρετά την κόρη της…

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου ; μέσα στα μαύρα μάθια τζη , η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…»

.. δε σου λέω αντίο αγάπη μου, αλλά στο επανιδείν ! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω .. και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Σε μία δεύτερη ανάρτηση, όπου έβαλε και μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της, αναφέρει: «Σ αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω».

 

Μητέρα 21χρονης στο iefimerida: «Πολύ δύσκολες ώρες για μας»

Η μητέρα της 21χρονης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον τραγικό και άδικο χαμό του παιδιού της, είπε στο iefimerida.gr: «Αυτές οι ώρες για εμάς είναι πολύ δύσκολες. Δωρίσαμε τα όργανα του παιδιού μου, όπως ήδη γνωρίζετε. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Να τονιστεί πως η μητέρα του θύματος, λίγο μετά τον θάνατό της, έκανε γνωστό πως η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της ώστε να σωθούν άλλες ζωές.