Θρίλερ! Απετράπη τρομοκρατική επίθεση του Ιράν στην Κύπρο!

320

«Απετράπη ιρανική επίθεση εναντίον Ισραηλινών πολιτών στην Κύπρο» δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ. Ο Γκίντεον Σάαρ υποστήριξε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης προσπάθησαν πλήξουν ισραηλινούς στόχους στην νήσο.

«Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης –ο τρομοκρατικός βραχίονας του ιρανικού καθεστώτος– προσπάθησε να πραγματοποιήσει επίθεση εναντίον Ισραηλινών πολιτών στην Κύπρο.

Χάρη στη δράση των κυπριακών Αρχών ασφαλείας, σε συνεργασία με τις ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας, η τρομοκρατική επίθεση απετράπη.

Το Ισραήλ ευχαριστεί την Κύπρο για τις γρήγορες και αποτελεσματικές ενέργειές της.

Το ιρανικό εγκληματικό καθεστώς στοχοποιεί σκόπιμα Ισραηλινούς πολίτες τόσο στο Ισραήλ όσο και το εξωτερικό.

Το Ισραήλ θα συνεχίσει να δρα για την εξάλειψη της υπαρξιακής απειλής που θέτει το ιρανικό τρομοκρατικό καθεστώς» έγραψε στο Χ ο Σάαρ.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαίωσαν ότι συνέλαβαν έναν Αζέρο ύποπτο για αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την κατασκοπεία.

Τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας παρακολουθούσε την βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι, καθώς και κυπριακή βάση, από τα μέσα Απριλίου.