Θρήνος για την Αιμιλία Υψηλάντη -Πέθανε η μοναχοκόρη της ηθοποιού και συνάδελφός της, Μαρίνα

278

Την απώλεια της μοναχοκόρης της, Μαρίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή στα 55 της χρόνια, θρηνεί η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη.

Την είδηση για τον χαμό της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη, επίσης ηθοποιού, έκαναν γνωστή συνάδελφοί της και φίλοι μέσω δημοσιεύσεων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η Μαρίνα Υψηλάντη φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Κατά καιρούς συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ εργάστηκε και σε παιδικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Η εκλιπούσα είχε αποκτήσει μία κόρη.

Αιμιλία Υψηλάντη: Η βαθιά σχέση με την κόρη της

Η Αιμιλία Υψηλάντη, σε συνέντευξή της στο Mega, πριν από περίπου έναν χρόνο, είχε αναφερθεί στην κόρη της και τη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

«Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο πολύ γρήγορα και η θεία μου από το χωριό έκλαιγε. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί δεν ήταν δύσκολη, γιατί ήμουν παντρεμένη, αλλά συγχρόνως και ελεύθερη», είχε αναφέρει -μεταξύ άλλων.

Επί του θέματος είχε συμπληρώσει: «Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια το παιδί δεν το μεγάλωσα μόνη μου. Ο σύζυγός μου, που δεν είναι πια στη ζωή, είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε, για κόψει εντελώς τον ομφάλιο λώρο. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί. Είχαμε πολύ εξαρτησιακή σχέση».