Θύμιος Μπουγάς: «Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο. Είμαι καλά»

Ο Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στον Πύργο. Όπως είπε δεν γνώριζε ότι τον ψάχνουν οι δικοί του άνθρωποι. Ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε και είπε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Μετά από ενάμιση μήνα ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε σώος κι αβλαβής στην περιοχή του Πύργου το απόγευμα της Παρασκευής.

Μετά από ενάμιση μήνα ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς βρέθηκε σώος κι αβλαβής στην περιοχή του Πύργου το απόγευμα της Παρασκευής.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, είμαι καλά στην υγεία μου και ένα ευχαριστώ στα παιδιά που με ψάχνανε», τόνισε ο Θύμιος, βαθιά συγκινημένος στο patrisnews.gr και πρόσθεσε: «δεν ήξερα ότι με έψαχναν, ήμουν συνέχεια στο σπίτι αυτό».

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς δεν έφυγε ποτέ από τον Πύργο και κάθε βράδυ γυρνούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης, αναζητώντας κάτι να φάει. 

Πολίτης που τον συνάντησε ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας ότι τον είδε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου να ψάχνει τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα.