Τι αναφέρει σε ανάρτησή του το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη στον Κολωνό

Βιασμός παιδί πορνογραφία

Σε μία ανάρτηση, στην οποία αρνείται τη συνομιλία του με την ανήλικη από τον Κολωνό, προχώρησε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που διεγράφη χθες από το κόμμα ύστερα από πληροφορίες που τον θέλουν να έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Στη διαγραφή μέλους του προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με την 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου, επικοινώνησε με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ενημερώθηκε πως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα και προχώρησε στην άμεση διαγραφή του.

Ο 54χρονος άντρας, πρώην μέλος πλέον του κόμματος προχώρησε σε μία δημόσια ανάρτηση αναφέροντας:

«Επειδή έπεσε πάνω σε δημοσιεύματα. Μία μέρα στα μέσα του καλοκαιριού χρησιμοποίησα τη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat και δεν συνομίλησα με ανήλικο άτομο. Για ό,τι άλλο ακουστεί σχετικά με το όνομά μου, θα υπεραμυνθώ έναντι παντός νομίμου δικαιώματός μου με μηνύσεις και αγωγές».

Σημειώνεται πως ύστερα το πρώην μέλος του κόμματος  έκλεισε το προφίλ του στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του μέλους:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».