Τι καινοτομίες φέρνει η νέα Mercedes S Class στον τομέα της ασφάλειας;

Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης «Meet the S-Class DIGITAL», παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές καινοτομίες της νέας Mercedes-Benz S-Class πριν από την παγκόσμια πρεμιέρατου αυτοκινήτου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία στο πολυτελές μοντέλο θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας και άνεσης και διευκολύνει την οδήγηση χάρη στις έξυπνες λειτουργίες και εφαρμογές. Ο Michael Hafner, Αντιπρόεδρος Αυτοματοποιημένης Οδήγησης, παρέχει στη συντονίστρια της συζήτησης, Yasmine Blair, πληροφορίες για σημαντικές καινοτομίες όπως είναι ο πρώτος αερόσακος στον κόσμο για επιβάτες πίσω καθισμάτων και ο συνδυασμός του συστήματος PRE-SAFE Impulse Side με την ενεργητική ανάρτηση ACTIVE BODY CONTROL.

Η ψηφιακή αυτή παρουσίαση με τον τίτλο «Meet the S-Class DIGITAL # 2: Innovation by intelligence» θα προβληθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στις 15:00 ώρα Ελλάδος, στην ψηφιακή πλατφόρμα μέσων της Mercedes me στη διεύθυνση https: //media.mercedes- benz.com/s-class, μετά την οποία θα είναι διαθέσιμο ως βίντεο που θα μπορεί να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν. Είτε πρόκειται για αερόσακο είτε για το ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθερότητας ESP, κάθε γενιά στο ιστορικό μοντέλου της S-Class έχει θέσει νέα σημεία ασφαλείας στις αντίστοιχες εποχές τους. Οι καινοτόμες τεχνολογίες συχνά έγιναν το νέο πρότυπο, όχι μόνο στη Mercedes-Benz αλλά σε ολόκληρο τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Για άλλη μια φορά, η νέα S-Class, η οποία θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 2 Σεπτεμβρίου, αυξάνει την ασφάλεια και οδηγεί στην άνεση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είναι το πρώτο αυτοκίνητο παγκοσμίως που διαθέτει αερόσακους για τους πίσω επιβάτες για την αποτελεσματικότερη προστασία τους σε περίπτωση σύγκρουσης.