Τι κατέθεσε η αδερφή της 17χρονης Νικολέτας: “Τον είχα δει πολλές φορές να τη χτυπάει, κάπνιζε χόρτο και είχε πολλά νεύρα”

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του τραγικού εγκλήματος στο Περιστέρι με θύμα την 17χρονη Νικολέττα και δράστη τον 22χρονο Πακιστανό φίλο της, η αδερφή της έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζούσε τον τελευταίο καιρό το κορίτσι στα χέρια του δολοφόνου της.

«Τον είχα δει και με τα μάτια μου πολλές φορές να τη χτυπάει. Σε συζητήσεις που έκανα με τη Νικολέττα μου έλεγε ότι το τελευταίο διάστημα δεν περνάει καθόλου καλά μαζί του και ότι τη χτυπούσε και χωρίς λόγο. Ήθελε να τον χωρίσει αλλά φοβόταν την αντίδρασή του. Στην αδερφή μου επίσης δεν άρεσε ότι ο Σάνι κάπνιζε χόρτο και ότι γενικά είχε πολλά νεύρα.», είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας

Στις αρχές περιέγραψε ότι ο δολοφόνος αν και κατοικούσε σε διαφορετικό σπίτι με τον αδερφό του στο Περιστέρι πολλές φορές έμενε τα βράδια που δεν δούλευε η Νικολέττα στο σπίτι τους ενώ είχε φέρει και κάποια ρούχα ατο σπίτι τους.

Για τη μοιραία ημέρα είπε στους αστυνομικούς:
«Χθες το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τη Νικολέττα διότι δεν πήγα σπίτι και έμεινα στο σπίτι του φίλου μου. Το απόγευμα περίπου στις πέντε η ώρα προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της στο τηλέφωνο καλούσε αλλά δεν το σήκωνε. Συνέχισα να προσπαθώ μέχρι τις έντεκα περίπου το βράδυ. Στις οχτώ περίπου με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο γιατί ανησύχησε που δεν πήγε η αδερφή μου για δουλειά και μάλιστα έστειλε και κάποια παιδιά από τη δουλειά να της χτυπήσουν το κουδούνι στο σπίτι για να δούνε γιατί δεν απαντάει. Περίπου στις έντεκα το βράδυ πήγα με το φίλο μου στο σπίτι μας για να δω τι γίνεται.»

Λίγα λεπτά αποκαλύπτεται η τραγική δολοφονία
Σύμφωνα με την κατάθεση της μεγαλύτερης αδερφής της Νικολέττας το θύμα γνώρισε το δράστη μέσω κοινής παρέας
«Στο Σάνι δεν άρεσε ότι η αδερφή μου τους τελευταίους πέντε μήνες πήγαινε και βοηθούσε τη μητέρα μας στη δουλειά της, οπότε και ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση τους.»