Το εντυπωσιακό Hypercar Mercedes-AMG One στα χέρια του πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton (Pics – Vid)

463

Όταν δεν κερδίζει αγώνες ή δεν αναρρώνει από τον covid-19, ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Fomula1, Lewis Hamilton, οδηγεί πολλά εντυπωσιακά γρήγορα αυτοκίνητα, όπως τη Ferrari LaFerrari, την Pagani Zonda 760 LH και τη McLaren P1.


Το τελευταίο όμως αυτοκίνητο που οδηγεί, είναι το γρηγορότερο όλων, μιλάμε για τη Mercedes-AMG One.

Σε μια νέα εκστρατεία μάρκετινγκ για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία βάζει τον 35χρονο βρετανό οδηγό πίσω από το τιμόνι της Mercedes-AMG One.

Τώρα που η σεζόν της Formula 1 τελείωσε, ο Lewis Hamilton έχει περισσότερο χρόνο να απολαύσει τα εταιρικά αυτοκίνητα που παρέχονται από τον εργοδότη του, αλλά αυτή η Mercedes δεν είναι μια απλή Α-Class. Έχει πάνω από 1.000 ίππους και είναι το πιο ισχυρό μοντέλο της Mercedes.

O Lewis Hamilton και η Mercedes-AMG One.

Η AMG One εμφανίζεται μαζί με το μονοθέσιο του 2020 του Hamilton. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το hypercar χρησιμοποιεί μια παραλλαγή του υβριδικού, 1.6-λίτρων, V6 κινητήρα, που τροφοδοτεί τη Mercedes F1 W06 Hybrid. Με κόφτη στις 11.000 σ.α.λ., ο κινητήρας καύσης λειτουργεί με τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, ωθώντας το αυτοκίνητο σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 350 km/h.

Η Mercedes-AMG χρησιμοποιεί το βίντεο “After Work” ως ευκαιρία να δείξει την One και την ταμπέλα “E Performance” (εξ ου και οι κόκκινες πινελιές), που έρχεται τον επόμενο χρόνο για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα AMG.
Mercedes-AMG One Lewis Hamilton

«Δύο ακόμη ηλεκτροκίνητα μοντέλα» βρίσκονται καθ ‘οδόν σύμφωνα με την εταιρεία και πιστεύουμε ότι ένα από αυτά θα είναι το τετράθυρο Coupe AMG GT 73e με περίπου 800 ίππους από έναν twin-turbo, 4.0 λίτρων, V8 και έναν ηλεκτροκινητήρα.