Το νέο Peugeot 308 δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο τελικό του αμάξωμα! (Pics)

Μια φωτογραφία δίνει επίσης μια γεύση από τους εσωτερικούς χώρους και τις τεχνολογικές καινοτομίες!

Τις τελευταίες ώρες, οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Peugeot 308 έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δίνοντάς μας μια πρώτη άποψη του σχεδιασμού που θα χρησιμοποιηθεί από τον Γάλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων τα επόμενα χρόνια. 

Καθώς αυτό το αυτοκίνητο θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στην μικρομεσαία δύσκολη κατηγορία, αναμένουμε αρκετές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτροκίνησης.

Δυστυχώς, το αμάξωμα του μουλαριού του νέου 308 έχει καλυφθεί σε μεγάλο ποσοστό, κρύβοντας τις στιλιστικές  καινοτομίες, αλλά μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι ο γαλλικός οίκος αποφάσισε να θα υιοθετήσει καθαρότερες γραμμές. 

Εκτός από αυτό, τα σήματα θα είναι εντελώς διαφορετικά και οι εξωτερικοί καθρέφτες θα έχουν παρόμοιο σχήμα με εκείνους του νέου Citroën C4.

Η μόνη φωτογραφία που απαθανάτισε το εσωτερικό δείχνει μια ενημερωμένη έκδοση του διάσημου i-Cockpit που θα κάνει το ντεμπούτο της.  Το πλήρως ψηφιακό ταμπλό οργάνων θα τοποθετηθεί πίσω από ένα μικρό τιμόνι με αρκετές γωνιές .  Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου, από την άλλη πλευρά, θα φιλοξενήσει μια μεγαλύτερη οθόνη 12 ιντσών σε μορφή tablet στην κορυφή του.

Η τρίτη γενιά Peugeot 308 φιλοδοξεί να συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στην Ευρώπη, οπότε η προοπτική των χαμηλών εκπομπών ρύπων είναι πολύ σημαντική. 


Η PSA αναμένεται να υιοθετήσει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία με ισχύ μεταξύ 100 και 155 ίππων.  Εκτός από αυτό, η γκάμα του κινητήρα θα περιλαμβάνει τον κινητήρα 1,5 BlueHDi που αποδίδει έως και 130 HP.

Το νέο Peugeot 308 θα διατίθεται και σε μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση με τον κινητήρα που έχει ήδη υιοθετηθεί στο e-208 GT και στο Citroën e-C4 ο οποίος αποδίδει 135 ίππους σε συνδυασμό με μια μπαταρία 50 kWh.  Αναμένονται επίσης και κινητήρες υψηλής απόδοσης.