Το ΠΑΣΟΚ «έχαψε» τα fake news του BBC και την τουρκική προπαγάνδα – «Να γίνει έρευνα σε βάθος και απόδοση ευθυνών…»!

126

Σ’ όποιον και αν απευθύνεται η αντιπολίτευση υπάρχει μία κόκκινη γραμμή, ίδια για όλους, κι αυτή λέγεται ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Το ΠΑΣΟΚ, ενώ γνωρίζει ότι η Ελλάδα έχει εδώ και χρόνια στοχοποιηθεί από συγκεκριμένα συμφέροντα, που επωφελούνται από τον εποικισμό της Ελλάδος και κατ’ επέκτασιν ολόκληρης της Ευρώπης, επιλέγει να «πάρει πάσα» από τα fake news του BBC και της Τουρκίας και την πλήρως αλλοιωμένη εικόνα που αυτά παρουσιάζουν για να κάνει απλά αντιπολίτευση.

Τουρκική προπαγάνδα από το BBC σπιλώνει το Λιμενικό Σώμα αναπαράγοντας fake-news τουρκικών ΜΜΕ και ΜΚΟ

Ο Τομέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει «σοβαρότατες» τις καταγγελίες για «επικίνδυνες ενέργειες των ελληνικών αρχών», που περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ του BBC

Όπως τονίζει, μάλιστα, «τον Μάιο του 2023, ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο CNN και στην Christiane Amanpour. Η δημοσιογράφος τού έδειξε video των New York Times με το ίδιο οπτικό υλικό με αυτό του ντοκιμαντέρ του BBC, που προβλήθηκε χτες. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ‘απολύτως απαράδεκτη πρακτική’. Τόνισε πως το περιστατικό του video ‘ήδη διερευνάται’. Ένα χρόνο μετά, κανείς δεν γνωρίζει τα συμπεράσματα αυτής της διερεύνησης».

«Οι καταγγελίες για επικίνδυνες για την ανθρώπινη ζωή πρακτικές, είναι πολλές. Οι απαντήσεις, συνήθως, γενικές, αόριστες και αποπροσανατολιστικές», σημειώνει ο αρμόδιος Τομέας του ΠΑΣΟΚ.