Τον απόλυτο τρόμο έζησε ζευγάρι στη Καβάλα: “Το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει στον γκρεμό”

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα ρομαντικό ραντεβού για ένα ζευγάρι παρ’ ολίγον να καταλήξει σε τραγωδία. Συγκεκριμένα, ένα νεαρό ζευγάρι από την Καβάλα, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, κοντά σε γκρεμό, όταν ξαφνικά το όχημα άρχισε να τσουλάει προς το κενό, με τις μπροστινές ρόδες να καταλήξουν να αιωρούνται στον αέρα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, με το ζευγάρι να καλεί σε βοήθεια και λίγο αργότερα, η περιπέτεια πέρασε χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Ολα σημειώθηκαν σε μία δασική περιοχή πάνω από το Σανατόριο, όπου ένα αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά σε γκρεμό με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να καλέσουν σε βοήθεια. Οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, απεγκλώβισαν τα δύο άτομα που ήταν φανερά φοβισμένα.

Επρόκειτο για ένα νεαρό ζευγάρι, που όπως όλα δείχνουν πλησίασε από λάθος στον γκρεμό, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι δύο ρόδες του οχήματος, να αιωρούνται στον αέρα. Το αυτοκίνητο πήρε κλίση αλλά ευτυχώς δεν κατέληξε στο κενό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωινή στην Καβάλα, από το συμβάν δεν σημειώθηκε τραυματισμός και το ζευγάρι επέστρεψε στη βάση του.