Τον μαχαίρωσαν για μία αλυσίδα στα Πατήσια: «Νιώθω το μαχαίρι να μπαίνει ξανά στην κοιλιά μου» λέει ο 18χρονος

275

Για την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μέρα μεσημέρι μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στα Πατήσια μίλησε ο 18χρονος εξηγώντας πως οι τρεις άνδρες οι οποίοι του επιτέθηκαν ήθελαν να του πάρουν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό.

«Nα εδώ με μαχαίρωσαν πραγματικά ήταν ότι χειρότερο έχω ζήσει στη ζωή μου» είπε την Παρασκευή (4/2) μιλώντας στην ΕΡΤ περπατώντας στο μέρος που τον μαχαίρωσαν.

Ο Αλέξανδρος φανερά συγκλονισμένος δήλωσε ότι ένιωσε μεγάλο φόβο και τόνισε πως ξαναζεί τον εφιάλτη που πέρασε διαρκώς στο μυαλό του.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/4) μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του 18χρονου στα Πατήσια.

«Όταν ένιωσα τη μαχαιριά, πάγωσα»
«Με φώναξαν και μου είπαν βγάλε την αλυσίδα που φοράς, έβγαλε με τρόπο το μαχαίρι από την τσέπη και μου το ακούμπησε στην κοιλιά. Αντιστάθηκα και κρατούσα άμυνα. Οι άλλοι δύο είχαν μπει στη μέση για να μην φαίνεται τίποτα και να μην μπορώ να φύγω. Μου έδωσε τη μαχιαριά, μου πήραν την αλυσίδα και φύγανε» κατήγγειλε ο 18χρονος.

«Όταν ένιωσα τη μαχαιριά, πάγωσα. Όλα σκοτείνιασαν και έχασα τις αισθήσεις μου» ανέφερε.

«Αυτό που με στοιχειώνει είναι πως νιώθω το μαχαίρι να μπαίνει ξανά στην κοιλιά μου» πρόσθεσε ο νεαρός ο οποίος όπως συμπληρώνει πιστεύει πως έζησε από θαύμα.