Τον Οκτώβριο και η τετράθυρη εκδοχή του ηλεκτρικού Fiat 500!

1355

Με το εμπορικό λανσάρισμα της ολοκληρωμένης γκάμας του νέου ηλεκτρικού 500 τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιηθεί και το ντεμπούτο της νέας πολυαναμενόμενης τετράθυρης έκδοσης του που τελικά θα φέρει το όνομα Trepiuno και όχι Controvento.

Σύμφωνα με τις φήμες που αναθερμάνθηκαν από τον διεθνή τύπο και συγκεκριμένα από το Automotive News, τον Οκτώβριο η Fiat θα παρουσιάσει το νέο Fiat 500 Trepiuno.  Αυτή θα είναι η τετράθυρη έκδοση του διάσημου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Fiat για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει τους τελευταίους μήνες.  Αυτό το μοντέλο θα επομένως παρουσιαστεί τον Οκτώβριο και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.

Το ντεμπούτο της νέας τετράθυρης έκδοσης Fiat 500 Trepiuno θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά πολλά για αυτό το νέο Fiat 500 Trepiuno.  Το αυτοκίνητο θα έχει μια πίσω πόρτα για εύκολη πρόσβαση στη δεύτερη σειρά καθισμάτων.  Προφανώς, αυτή η καινοτομία συνεπάγεται ενίσχυση της πίσω κολώνας με το αυτοκίνητο να αυξάνει το συνολικό του βάρος περίπου κατά 30 κιλά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Fiat 500 Trepiuno θα έχουμε τις επόμενες μέρες καθώς πλησιάζουμε στο ντεμπούτο του, το οποίο, όπως φαίνεται, είναι θέμα λίγων εβδομάδων.

Όσον αφορά το τρίθυρο και το Cabrio, θα περιμένουμε αρκετές νέες εκδόσεις και επίπεδα εξοπλισμού (πιθανόν και με κλιμακωτές αλλαγές στην χωρητικότητα της μπαταρίας και την ιπποδύναμη), με τις τιμές να αρχίζουν από τις 26.000 ευρώ για το Hatchback και 28.500 για την Cabrio.