Τούρκος βουλευτής και ο μπράβος του πλάκωσαν στο ξύλο δημοσιογράφο στον αέρα

Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στο αέρα εκπομπής του τουρκικού καναλιού TV100, όταν ένας βουλευτής επιτέθηκε και χτύπησε άγρια μαζί με τον μπράβο του έναν δημοσιογράφο.

Όταν στην εκπομπή θίχτηκε το θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και η φυλάκιση του Κούρδου ηγέτη Σελαχατίν Ντεμιρτάς, καθώς και στον Οσμάν Καβαλά, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Κεμάλ Ενγκινχιούρτ δήλωσε στον αέρα: «Η αστυνομία και το κράτος μας ανήκουν».

Τότε ο δημοσιογράφος Λατίφ Σιμσέκ του απάντησε ότι δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα ο  Ενγκινχιούρτ να του επιτεθεί και μαζί με τον μπράβο του να τον πλακώσει στο ξύλο!

Ο δημοσιογράφος έπεσε λιπόθυμος από τα χτυπήματα και η εκπομπή διακόπηκε. Όταν έγινε ξανά ζωντανή σύνδεση, η παρουσιάστρια και ο σταθμός ζήτησαν συγγνώμη για τις εικόνες βίας και αποδοκίμασαν το περιστατικό.

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση κατά του Τούρκου βουλευτή.

Από πλευράς του, ο εθνικιστής Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, ο οποίος ήταν στέλεχος των Γκρίζων Λύκων εξέδωσε αδιανόητη ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι προστατεύει την δημοκρατία στην Τουρκία. Αυτό είχε το θράσος να πει πολιτικός ο οποίος άφησε λιπόθυμο από το ξύλο τον δημοσιογράφο επειδή αντέδρασε στο απολυταρχικό του παραλήρημα.

Το χειρότερο απ΄όλα; Με εισαγγελική εντολή προφυλακίστηκε ο σωματοφύλακας, όμως ο βουλευτής την «έβγαλε» καθαρή!