Τραγωδία στη Φλόριντα: Μητέρα πέντε παιδιών κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της

Η 38χρονη μητέρα ήταν σερβιτόρα στο Tarpon Tavern
Μια μητέρα πέντε παιδιών στη Φλόριντα πέθανε, αφού υπέστη εγκαύματα σχεδόν στο 100% του σώματός της σε ένα φρικτό ατύχημα στην αυλή του σπιτιού, το οποίο έστειλε στο νοσοκομείο και τον 11χρονο γιο της.

Τι συνέβη
Η Νικόλ Φολτζ, 38 ετών, και ο σύζυγός της, Τζεφ, άναψαν φωτιά στο εξωτερικού χώρου τζάκι τους, τον περασμένο μήνα, για να κρατήσουν μακριά τα ζωύφια, στο σπίτι τους στο Τάρπον Σπρινγκς, όπου βρίσκονταν παρέα με φίλους στη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης.

Ο Τζεφ είπε ότι η φωτιά έσβησε κάποια στιγμή ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα και η Νικόλ προσπάθησε να την αναζωπυρώσει. «Είχα μόλις μπει μέσα και απ’ ό,τι ξέρω, προσπάθησε να κρατήσει αναμμένη τη φωτιά οπότε έβαλε άλλο ένα κούτσουρο και δεν υπήρχε καθόλου φλόγα» δήλωσε στο Fox 13 News.

«Αλλά υποθέτω πως σκέφτηκε απλώς να ρίξει λίγο βενζίνη πάνω του για να ανάψει ξανά και το έκανε. Μάλλον η φλόγα πρέπει να ακολούθησε τη διαδρομή μέχρι το δοχείο και εξερράγη στα χέρια της» πρόσθεσε.

Όπως είπε, πανικόβλητη η σύζυγός του «σταμάτησε, έπεσε κάτω και άρχισε να κυλιέται όπως έπρεπε να κάνει», ωστόσο, παρά την προσπάθειά της, υπέστη εγκαύματα σχεδόν στο 100% του σώματός της και πέθανε τρεις ημέρες αργότερα.

Εγκαύματα ο 11χρονος
Ο 11χρονος γιος τους, Τζέφρι, υπέστη εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού περίπου στο 40% του σώματός του και πέρασε 12 ημέρες στο νοσοκομείο. «Δεν έφυγα στιγμή από το πλευρό του στο νοσοκομείο, πράγμα δύσκολο, ειδικά επειδή ένιωθα άσχημα για τα υπόλοιπα παιδιά εκεί. Κατάλαβα πώς είναι να μην έχεις κάποιον που μπορεί να είναι δίπλα σου, στο κρεβάτι σου, 24 ώρες το 24ωρο» είπε ο Τζεφ.

Το αγόρι επέστρεψε πρόσφατα στο σπίτι του, όπου συνεχίζει να αναρρώνει από τα σοβαρά τραύματα.

«Παραμένει αρκετά δυνατός. Είμαι σίγουρος ότι όλο το προσωπικό εκεί έμεινε πραγματικά έκπληκτο όταν άκουσε ότι δύο ημέρες αφότου γυρίσαμε σπίτι, περπατούσε» σημείωσε ο πατέρας του.

Θα είναι πάντα εκεί
Η 38χρονη μητέρα ήταν σερβιτόρα στο Tarpon Tavern.

«Το λαμπερό της χαμόγελο φώτιζε τον χώρο. Ήταν πάντα εκεί για όλους – για κάθε συγγενή, κάθε φίλο, κάθε πελάτη, κάθε συνάδελφο, κάθε γενέθλια, επέτειο, καθημερινά για τον καθένα» έγραψε ο διοργανωτής του εράνου, Νταν Τζένκιν.