Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Γυναίκα με κινητικά προβλήματα κάηκε μέσα στο σπίτι της -«Βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι»

Πυροσβεστική

Τραγωδία στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, καθώς μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι που έμενε μόνη της, χθες τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η φωτιά στο σπίτι της γυναίκας σημειώθηκε χθες, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην οδό Μουζέλη, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά δεν προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα κάποιας συσκευής, ενώ η θερμάστρα χαλαζία που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί, βρέθηκε άθιχτη. Πιθανολογείται ότι η 63χρονη γυναίκα ίσως αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο και ξεκίνησε έτσι η φωτιά στην οικία της.

«Βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι», φώναζε η 63χρονη στην Φθιώτιδα

Η 63χρονη στην απέλπιδα προσπάθεια της να σωθεί, καθώς δε μπορούσε να μετακινηθεί λόγω των κινητικών προβλημάτων της, τηλεφώνησε σε μία αλλοδαπή γυναίκα που την πρόσεχε, φωνάζοντας σε απόγνωση, «βοήθεια έλα γρήγορα καίγομαι».

Η γυναίκα έφτασε γρήγορα στο σημείο, ενώ παράλληλα οι γείτονες προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά με τα λάστιχα, αλλά δυστυχώς η γυναίκα κάηκε ζωντανή στο κρεβάτι της. Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε σε λίγα λεπτά στο σημείο και κατέσβησε γρήγορα τη φωτιά, όμως για την 63χρονη ήταν ήδη αργά.

Τέλος, το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής θα εξακριβώσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με το χαμό της 63χρονης γυναίκας.