Τροχαίο ατύχημα «από χρυσάφι» στην Μ. Βρετανία (Vid)

Τα μικροατυχήματα μέσα στην πόλη δεν είναι κάτι σπάνιο, όμως το να εμπλέκονται σε ένα τέτοιο μια Lamborghini Urus και μια Rolls-Royce Ghost δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.

Λένε πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μια εικόνα ισοδυναμεί με δεκάδες χιλιάδες ευρώ ζημιών καθώς πρόκειται για τυπικό τρακάρισμα στο οποίο όμως εμπλέκονται μια Lamborghini Urus και μια Rolls-Royce Ghost.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη Μ. Βρετανία και σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας των West Midlands υπεύθυνος για αυτό ήταν ο οδηγός της Rolls-Royce Ghost ο οποίος φαίνεται πως για κάποιο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε επάνω στην παρκαρισμένη Lamborghini Urus.Το μάλλον περίεργο είναι πως παρά τον κόσμο που συγκεντρώθηκε αμέσως μετά τη σύγκρουση βλέποντας τι ακριβώς συνέβη ο οδηγός της Rolls-Royce έφυγε χωρίς μάλιστα να αφήσει τα στοιχεία του. Πιθανότατα αυτή η κίνησή του να μην έχει να κάνει με αδυναμία κάλυψης των ζημιών που σίγουρα θα αγγίζουν τις πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ αλλά με άλλους λόγους που προφανώς δεν θα ήθελε να γίνουν γνωστοί στην αστυνομία η οποία έφθασε στον τόπο του συμβάντος λίγο αργότερα. Βέβαια εκτός από την συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβηκε στον λογαριασμό του Twitter ενός από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν εκεί υπάρχουν πολλά ακόμα στοιχεία τα οποία και θα οδηγήσουν στον κάτοχο της Rolls-Royce που με αυτή του την κίνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει ακόμα πιο βαριές συνέπειες.