Τσακαλώτος για Κατρούγκαλο: Ήταν λάθος – Μου κάνει εντύπωση που δεν μου το είχε πει

232

Στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» του ANT1 μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος  όπου σχολίασε τις αντιδράσεις  μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον αν η δήλωση του κ. Κατρούγκαλου είναι κάποια κρυφή ατζέντα είπε χαρακτηριστικά: «Αν είναι κρυφό είναι τόσο κρυφό που για έναν άνθρωπο που ασχολείται έναν χρόνο με το πρόγραμμα δεν το έχω ακούσει, όχι να μπει στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε πέσει καν στο τραπέζι. Εμείς λέμε ότι έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα, έχουμε ένα συμβόλαιο με τον λαό. Η λέξη συμβόλαιο είναι μια βαριά λέξη. Είναι δέσμευση κι η δέσμευση είναι ότι ούτε για τους μικρομεσαίους, ούτε για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα υπάρχει αύξηση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Και γι’ αυτές τις ομάδες θα υπάρχουν και φοροαπαλλαγές και στα καύσιμα και σε πολλά άλλα».

Ο κ. Τσακαλώτος συμπλήρωσε συνεχίζοντας: «Κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, είπε την άποψή του. Μου κάνει εντύπωση που δεν την είχε πει σε εμένα. Ήταν ένα λάθος. Νομίζω ότι θόρυβος γίνεται για να μην καθίσει η Νέα Δημοκρατία να συζητήσουμε το τι είναι μέσα στο πρόγραμμα».