Τσαλταμπάσης: «Έχω δει εκρηκτικές συμπεριφορές σκηνοθετών»

338

Ο ηθοποιός μίλησε για το #MeToo.

 

Καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη!» ήταν σήμερα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί και σχολίασε το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, δήλωσε σοκαρισμένος για το μέγεθος των σεξουαλικών κακοποιήσεων στο ελληνικό θέατρο και ξεκαθάρισε πως μότο του είναι να ξεκινάει τις συνεργασίες του με απόλυτο σεβασμό σε όλους. «Έχω δει εκρηκτικές συμπεριφορές σκηνοθετών που μέχρι κάποια στιγμή εμείς οι ηθοποιοί το θεωρούσαμε δεδομένο αλλά δεν ήξερα και πώς να αντιδράσω», εξομολογήθηκε.

Για την τηλεόραση είπε:

«Ίσως επειδή αυτά που έχω κάνει στην τηλεόραση είχαν μεγάλη επιτυχία, αν και δεν είναι πολλά δίνουν την αίσθηση πως έχω κάνει πολλά», είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αναφερόμενος στην πολυαγαπημένη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί». Ο ηθοποιός ανέφερε πως είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση, ωστόσο θέλει να είναι κάτι το οποίο θα τον γεμίσει δημιουργικά. «Έχει ανέβει η μυθοπλασία και παραγωγές όπως ο “Σιωπηλός Δρόμος” είναι αυτό που πρέπει να γίνεται πλέον», δήλωσε και πρόσθεσε πως παρακολουθεί τα πάντα στην τηλεόραση, γιατί έτσι βελτιώνεται ως ηθοποιός.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρίσκεται μία ανάσα πριν την πρεμιέρα της παράστασης ο «Μικρός Πρίγκιπας»:

«Χρειάζεται η παιδικότητα, η φαντασία και η παράσταση δείχνει αυτό που έχουμε ξεχάσει Τα παιδιά είναι πολύ πιο αυστηροί κριτές, ενώ αν τους κερδίσεις είναι εκεί και είναι πιο ήσυχοι από τους μεγάλους. Η παράσταση στηρίζεται στους ηθοποιούς, στην ουσία του θεάτρου», είπε σχετικά με το παιδικό θέατρο.