Τσιμίκας: Θέλουμε να πάρουμε δύο νίκες παίζοντας καλό ποδόσφαιρο

Τσιμίκας

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιμίκας στη συνέντευξη Τύπου στο Κισινάου ενόψει του αγώνα με τη Μολδαβία για την προτελευταία αγωνιστική του Nations League:

Για το πως νιώθει: «Είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής και επέστρεψα στην Εθνική. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη και στα δύο ματς. Θα δώσω τα πάντα όπως κάνω τα πάντα με αυτή τη φανέλα».

Για το αν υπάρχει πίεση για δύο νίκες με Μολδαβία και Σλοβενία: «Κάθε ματς έχει πίεση με την Εθνική. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να νικάμε. Ήρθαμε εδώ μόνο για τη νίκη».

Για το ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Τα πάντα κατακτώνται στο γήπεδο. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και αυτό θα κάνουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για την εντύπωση που έχει από την ομάδα: «Έχουμε ένα πολύ καλό και ταλαντούχο σύνολο. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πράγματα, αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Η ομάδα είναι έτοιμη και για τα δύο προσεχή παιχνίδια».

Για το προσωπικό του κίνητρο: «Το κίνητρό μου είναι να φοράω το εθνόσημο και να δίνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα για να παίρνει πάντα νίκες».