Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά τη καταγγελία ηθοποιού για βιασμό.

«Θα πω ότι είμαστε εδώ σαν άνθρωποι, σαν κοινωνία, σαν επαγγελματίες να υποστηρίζει οποιονδήποτε άνθρωπο έχει υποστεί βία, άνδρα ή γυναίκα, νέο ή μεγαλύτερο. Αυτά τα φαινόμενα κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψουν κάποια στιγμή στην κοινωνία μας. Από εκεί και πέρα, επικροτώ τις πλευρές και τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να προσφύγουν και να καταφύγουν στη δικαιοσύνη. Αυτός θα πρέπει να είναι σωστός ο τρόπος, και όχι η ανθρωποφαγία στα social media, ούτε η ανθρωποφαγία γενικότερα.

Θέλω να πιστεύω πως οι λειτουργοί της δικαιοσύνης είναι αυτοί που αποδίδουν τις ευθύνες, τις ποινές και τελικά βάσει αυτών να πορευόμαστε. Εμείς πραγματικά είμαστε εδώ σε περίπτωση που μας παρακολουθεί η Έλενα Αθανασοπούλου αν θέλει να μας υποδείξει τον δικηγόρο της ή να πει η ίδια κάτι να τη φιλοξενήσουμε για να της αποδείξουμε και έμπρακτα ότι είμαστε εδώ για να τηρήσουμε σωστές και ίσες αποστάσεις».