Τσιτσιπάς: «Με λένε Ανδρέα και έχω 36 κερδίσει 36 Grand Slam»

Απολαυστικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Οι κανόνες του παιχνιδιού ιδιαίτερα απλοί… Σ’ όλους τους συμμετέχοντες γίνονται οι ίδιες ερωτήσεις, αλλά σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια ο στόχος είναι να απαντήσεις λάθος! Κι όσο πιο λάθος η απάντηση τόσο περισσότερο… γέλιο πέφτει.

«Ποιο είναι το όνομα σου;», «Ποιος είναι πρόεδρος των ΗΠΑ», «Ονόμασε ένα Ολυμπιακό άθλημα», «Πες το Big-3 του τένις», «Το σημαίνουν τα αρχικά ATP», «Πες ένα φρούτο με κίτρινο χρώμα», «Πόσα Grand Slam έχεις κερδίσει», «Πόσο χρονών είναι ο Ρότζερ Φέντερερ», ήταν οι ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Ντένις Σαπολάβοβ, Μίλος Ράονιτς.

Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πραγματικότητα λέγεται Ανδρέας, πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Κάνιε Γουέστ, το πετάνκ έχει μπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Big-3 του τένις είναι ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο Παύλος Τσιτσιπάς κι ο Μιχάλης Περβολαράκης, ενώ τα αρχικά ATP σημαίνουν Association of Tsitsipas Pens. Το μήλο είναι ένα φρούτο με κίτρινο χρώμα, ο ίδιος έχει κατακτήσει 36 τουρνουά Grand Slam και ο Ρότζερ Φέντερερ είναι 64 ετών…

Δείτε όλα τα βίντεο

Γκριγκόρ Ντιμιτρίοβ

Ντένις Σαποβάλοβ

Μίλος Ράονιτς