Τζέιμς Καφετζής: Καρφιά για την παραγωγή του Survivor

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο με τα «Νέα Σαββατοκύριακό».

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης, με τον πρώην παίκτη του Survivor να πετάει τα καρφιά του στην παραγωγή του reality επιβίωσης…

Το γεγονός ότι το κοινό σε στήριξε έναντι του Γαλακτερού δεν σου έδωσε δύναμη να συνεχίσεις μετά την ανακοίνωση της παράτασης;

Είναι και το ηθικό κομμάτι. Άντεξα πέντε μήνες. Να αντέξω ακόμα δύο; Με το ίδιο σκεπτικό να αντέξω μετά και άλλους δύο; Δηλαδή, όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε; Μην ξεχνάς ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ούτε reality μαγειρικής, ούτε μας κάνουν βόλτες στο δάσος. Το γεγονός ότι το τράβηξαν στους επτά μήνες το θεωρώ υπερβολικό.

Ισχύουν οι φήμες πως είχες εκφράσει ξανά επιθυμία να φύγεις, αλλά δεν το έκανες;

Ισχύει. Συνέβη κάτι «ενδοπαραγωγικό» που ενοχλούσε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό, όλοι έκαναν πίσω και έμεινα μόνο εγώ με τον Νίκο. Το τονίζω ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα.

Βγαίνοντας και παρακολουθώντας όσα έχουν ειπωθεί, τι ήταν αυτό που σε ενόχλησε περισσότερο;

Αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι βγαίνουν όλοι τώρα στις πρωινές εκπομπές και λένε ότι μέσα στο παιχνίδι δεν είναι ο πραγματικός εαυτός τους. Διαφωνώ με αυτά. Όσοι τα λένε αυτά προσπαθούν να δικαιολογηθούν. Για παράδειγμα, όπως είχε πει ο Παππάς: «Δεν με ευνόησαν τα μοντάζ». Δεν τον έβαλε το μοντάζ να αποκαλέσει την Άννα Μαρία «καρκίνωμα» ή εμένα «σαθρό μυαλό» και «σάπια τομάτα».