Τζένιφερ Λόρενς: «Πήρα 25 εκατομμύρια δολάρια και ο Λίο 30»

Στο Page Six μίλησε η 31χρονη σταρ Τζένιφερ Λόρενς για τη συνεργασία της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο αναφέροντας πως νιώθει πολύ περήφανη για το τη μάχη που έδωσε προκειμένου το όνομα της να εμφανίζεται δίπλα στους συμπρωταγωνιστή της, ωστόσο δεν κατάφερε να έχουν ίδια αμοιβή.

«Πήρα 25 εκατ. δολάρια και ο Λίο 30», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως εκείνος είναι που φέρνει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ίσες αμοιβές ανδρών και γυναικών», δήλωσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα σε μια τραυματική εμπειρία όταν πετούσε με ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο έπιασε φωτιά.

Η ηθοποιός ήταν η μία από τους δύο επιβάτες που βρίσκονταν στην πτήση. «Ξεκίνησα να προσεύχομαι και να στέλνω ηχητικά μηνύματα στην οικογένειά μου για να τους αποχαιρετήσω. Τους ευχόμουν να έχουν μία υπέροχη ζωή και τους έλεγα πόσο λυπάμαι. Θυμάμαι που έλεγα: “Θεέ μου, είμαι θύμα της φωτιάς, σε παρακαλώ, άσε με να κρατήσω τα μαλλιά μου”. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος. Σιχαίνομαι τις πτήσεις και δυστυχώς πρέπει να πετάω συνέχεια. Και ναι, ξέρω ότι πετάω με ιδιωτικό αεροπλάνο και ότι μου αξίζει ο θάνατος», δήλωσε.