Υπόθεση Κουφοντίνα: Τι συζήτησε ο Χρυσοχοΐδης στην έκτακτη σύσκεψη με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού είναι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την συνεχιζόμενη απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών για να συμμετάσχει σε έκτακτη σύσκεψη για την φύλαξη αλλά και την αποτροπή επιθέσεων εις βάρος  αστυνομικών.

Παράλληλα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε εκτεταμένες συζητήσεις και με τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από έρευνες και σχεδιασμούς για την αποτροπή δημιουργίας ομάδων που ίσως θελήσουν να μιμηθούν τρομοκρατικές οργανώσεις  του παρελθόντος.

Το εκρηκτικό σκηνικό ξεκίνησε μετά την απόφαση του καταδικασμένου τρομοκράτη της «17Ν»  να προχωρήσει σε απεργία πείνας μέχρι τέλους.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Κρατική Ασφάλεια αλλά και η Αντιτρομοκρατική για το πως θα πρέπει να κινηθούν από εδώ και στο εξής. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, συγκεντρώνεται πληροφοριακό υλικό γύρω από ομάδες αλλά και από χώρους που εν δύναμη μπορούν να στήσουν  ένα νέο αντάρτικο πόλης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να σταματήσουν πριν «χτυπήσουν» τους ιθύνοντες νόες που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να δημιουργούν τις επαφές αλλά και να συλλέγουν το υλικό που θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους.