Υπόθεση Μαντλίν: Δραματικές εξελίξεις – Βρέθηκαν αποδείξεις που ανατρέπουν τα πάντα

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007, καθώς ο δικηγόρος του νούμερο ένα υπόπτου, Κρίστιαν Μπρίκνερ, δήλωσε πως υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Ο Φρίντριχ Φούλσκερ, συνήγορος του Μπρίκνερ, ταξίδεψε στην Πορτογαλία, στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ, όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν και επιστρέφοντας στη Γερμανία τόνισε πως συγκέντρωσε αποδείξεις που δείχνουν ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση.

«Αν ευσταθούν όσα δήλωσε ο μάρτυρας, υπάρχει ένα χρονικό παράθυρο ενάμιση λεπτού, στο οποίο το παιδί χάθηκε. Ωστόσο, οι χρόνοι δεν ταιριάζουν και θα το αποδείξουμε από τα τηλεφωνικά αρχεία», σχολίασε ο Φούλσκερ.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, συνεχίζει να δηλώνει πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

Την ίδα ώρα, ο Μπρίκνερ ετοιμάζει νέα αίτηση για αποφυλάκιση καθώς έχει συμπληρώσει τα 2/3 της ποινής του και με βάση το νόμο έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος…