Βασιλειάδης για εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα μπορούσαν να γίνουν τέλη Μαρτίου – Το fast track δεν βοήθησε

145

Αναφορικά με το θέμα του υποψηφίου που θα βρεθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Βασιλειάδης είπε πως αυτή την ώρα με βάση τα όσα ακούγονται φαίνεται πως θα είναι η Ολγα Γεροβασίλη.

Πολλά είναι τα σενάρια για το πότε θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο. Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι κάλπες αναμένεται να στηθούν στις 10 Μαρτίου, όμως αρκετά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι η διαδικασία πρέπει να μετατεθεί για αργότερα.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε ένα πλαίσιο και ζήτησε ορισμένα πράγματα με ορίζοντα το καταστατικό συνέδριο το φθινόπωρο. «Το μπρος πίσω δεν βοηθάει κανένα. Μου φαίνεται παράδοξο αν το έχει ζητήσει ο πρόεδρος να πάρει σε λαϊκή ετυμηγορία να υπάρχει αντίπαλος και το Συνέδριο να πει πάμε αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, κληθείς να σχολιάσει πότε θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές, σημείωσε πως ««η λογική θα έλεγε σύντομα, αλλά το fast track το δοκιμάσαμε το καλοκαίρι και δεν βοήθησε. Από το να καμωνόμαστε ότι όλα είναι καλά» και πρόσθεσε πως ενδεχομένως οι εκλογές θα μπορούσαν να μετατεθούν για τα τέλη Μαρτίου.

Αναφορικά με το θέμα του υποψηφίου που θα βρεθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Βασιλειάδης είπε πως αυτή την ώρα με βάση τα όσα ακούγονται φαίνεται πως θα είναι η Ολγα Γεροβασίλη, ωστόσο θα πρέπει να ανακοινωθεί.

Πηγή: Newsbomb.gr