Βασίλειος Κωστέτσος: Έχω υποστεί ένα είδος παιδοφιλίας

Για τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον οίκο  Balenciaga και τη φωτογράφιση μικρών παιδιών να κρατούν στα χέρια τους σαδομαζοχιστικά λούτρινα αρκουδάκια, τοποθετήθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος σε δηλώσεις που έκανε.

Ο σχεδιαστής ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα παρενόχλησης σε παιδική ηλικία, λίγο πριν την εφηβεία, «ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία» όπως είπε.

«Όλοι αυτοί οι influencers τι φοβούνται; Περιμένουν να τελειώσει όλο αυτό και να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα ναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω “παιδόφιλος/η”»  δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος, για όσα έχουν συμβεί με τον δημοφιλή οίκο μόδας και την καμπάνια.

Στη συνέχεια, παραχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, λέγοντας: «Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος έχω υποστεί ένα είδος, που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία. Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός. Και ήταν και μία άλλη φορά. Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος».