Βασίλειος Κωστέτσος: Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έχω ντύσει τον Μίκη Θεοδωράκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλειος Κωστέτσος το πρωί της Δευτέρας (23/05) και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι του είχε ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης.

«Η σειρά L’ Olympien είναι αφιερωμένη στη μητέρα μου. Δεν κοιμάμαι καθόλου από το άγχος, έχω πολλά ψυχοσωματικά. Έχω άγχος ότι θα πάθω ότι έπαθαν οι γονείς μου και πηγαίνω στους γιατρούς. Έχω εισπράξει τρομερή αγάπη από τον κόσμο. Μου φιλούσαν τα χέρια σε εκδηλώσεις θαυμασμού. Είμαι ευγνώμων στον Θεό, το σύμπαν και τους γονείς μου», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε στη συνέχεια: «Είμαι ο μοναδικός Έλληνας που έχω ντύσει τον Μίκη Θεοδωράκη. Πάντα ήθελα να πηγαίνω και να κάθομαι μαζί του. Μου έλεγε ότι στο Ηρώδειο όλοι θα μιλάνε για το ρούχο του».

«Δεν πιστεύω και δεν με ενδιαφέρουν οι έρωτες»
Τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Δεν έψαχνα ποτέ να εισπράξω αγάπη από τη συντροφικότητα. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Δεν πιστεύω και δεν με ενδιαφέρουν οι έρωτες. Θα ήθελα παιδιά, αλλά άργησα. Η μητέρα μου, μου είχε πει παλιά “αν θες κάνε παιδί τώρα που μπορώ να το μεγαλώσω”».