Βασίλειος Κωστέτσος: Το άγχος για να φέρω από έξω διάσημα μοντέλα με έκανε να χάσω τα μαλλιά μου

O γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας», μίλησε για την αλλαγή στα μαλλιά του, αλλά και για τη μεταμόσχευση μαλλιών και τις αποτυχημένες εμφυτεύσεις που είχε κάνει.

«Τις τρεις πρώτες μέρες πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά και αριστερά και δημιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω μαζεύτηκε στα μάγουλα και ευτυχώς γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά όμως», ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην απώλεια μαλλιών που είχε, καθώς όπως λέει ο ίδιος, τα είχε «ταλαιπωρήσει πολύ».

«Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, μιλάμεν για πολλές τούφες. Τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ.

Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλος και ενώ συζητούσαμε για τα μαλλιά μου, μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών», ανέφερε.

Πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε εμφύτευση, ωστόσο όπως εξήγησε, πρόκειται για μια πολύ επώδυνη διαδικασία. «Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο.

Το άγχος που είχα για να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα τα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα.

Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση, έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», ανέφερε ο Βασίλειος Κωστέτσος.