Βασίλης Ζούλιας για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: Είναι εθισμένοι στο σεξ, μήπως πάσχουν από αυτή την ασθένεια;

239

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και όλα όσα κατηγορούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Εξεπλάγην και εγώ όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Φιλιππίδη, είχα κάνει τα κουστούμια σε μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση πριν δέκα χρόνια και είχα άψογη συνεργασία μαζί του. Δεν μπορούσα να φανταστώ. Είχαμε και πελατειακή σχέση γιατί ψώνιζε ρούχα για τη γυναίκα του, την αγαπούσε πολύ», είπε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας.

Μιλώντας στη συνέχεια είπε πως σε όλο αυτό βλέπει μια παθογένεια: «Οι ναρκομανείς και οι αλκοολικοί, γενικά οι εθισμένοι άνθρωποι και οι εθισμένοι στο σεξ άνθρωποι γιατί είναι και αυτό ένα ταμπού που δεν μιλάει κανείς για αυτό. Λέω στις εκπομπές τι με ρωτούν και μένα για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, δεν παίρνετε ειδικούς γιατρούς, επιστήμονες τι σημαίνει “sex addiction”; Κάποιοι έπρεπε να σκεφτούν μήπως αυτοί οι άνθρωποι που μιλάμε εδώ και έναν χρόνο πάσχουν από αυτή την ασθένεια; Είναι εθισμένοι στο σεξ. Εγώ που είμαι απ’ έξω, βλέπω την παθογένεια».